czech english facebook
banner4 banner3 banner6 banner_aktivity banner_JK banner_JC banner_JO banner_chleba

Jez chléb

Součástí našeho konceptu je nabízet “tradiční „ český obložený chlebíček trochu jinak, což spočívá ve výběru kvalitního chleba s čerstvou domácí pomazánkou a oblohou.
Naší prioritou je kvalitní chléb, který si denne pečeme v naší kavárně. V nabídce máme chléb kmínový, škvarkový a chléb s olivami a sušenými rajčaty. Kterýkoliv z nich je možné u nás zakoupit jako celý bochník.
Všechny pomazánky, které k výrobě obležených chlebíčků připravujeme, jsou vyráběny vždy čerstvé každý den. Nejoblíbenější jsou bez pochyby chléb s lučinou a ředkvičkami, uzeným lososem nebo s tuňákem. Denně je v nabídce 4 až 5 pomazánek ale naši kuchaři vám rádi připraví kteroukoli z naší stále nabídky (viz níže).
Obložené chleby vám rádi připravíme i na vaše rodinné nebo firemní akce.
>> GALERIE ZDE <<

chleby_menu.jpg

pdf.png

chleba_1.jpg
chleba_3.jpgchleba_2.jpg

 

Návrat ke kořenům. I tak by se dala nazvat nová koncepce stravování s názvem „Jez chléb, pij kávu“, která pomalu, ale jistě, začíná pronikat mezi české strávníky. Stojí přitom na velmi jednoduchém a prostém základě – výrobě poctivého domácího chleba, který zasytí stejně plnohodnotně jako „klasický“ pokrm a rozhodně více než nezdravé jídlo z fast foodu, kterému dnešní uspěchaná doba tolik nahrává. A k tomu ještě šálek lahodné kávy, jejíž chuť a vůně celý tento kulinářský zážitek ještě více umocní.

 

Čerstvý domácí chléb, který je denně připravován v pražské Kavárně Muzeum, je možné si vychutnat ve třech základních podobách – jako kmínový, škvarkový a s olivami a sušenými rajčaty. Chleby jsou vyráběny ručně a klasickou metodou, díky tomu nejsou jednotlivé pecny kalibrované, což oceňuje i přední česká dietoložka a specialistka na zdravou výživu paní Pavlína Zdeňková Kroužková. Domácí chléb je navíc doplněn o čerstvé pomazánky, mimo jiné s lučinou a ředkvičkami, uzeným, nakládaným lososem, tuňákem či konfitovaným bůčkem, které jsou rovněž vyráběny z poctivých a nešizených surovin. Pro české labužníky, kteří stále více dbají na kvalitu a původ surovin, jde o ideální kombinaci zdravého a chutného pokrmu, který je tak naprosto ideálním a vhodným doplňkem běžného denního menu či jakékoliv slavnostní události. Zapomeňte na notoricky známé chlebíčky, zakousněte se raději do produktů „Jez chléb“. 

 

K dobrému jídlu také neodmyslitelně patří dobré pití – v tomto případě kvalitní pražená káva. Pokud jste si mysleli, že vrcholem světa kávy je všudypřítomné a anonymní italské espresso, pak vás rádi vyvedeme z omylu. Vždyť existuje spousta mnohem chutnějších, zajímavějších a čerstvějších alternativ. Díky spolupráci s nejlepší českou pražírnou Doubleshot, jež je zároveň jednou z nejvyhlášenějších na světě, si můžete v Kavárně Muzeum pochutnat pouze na výběrech z čerstvých sklizní pocházející přímo od farmářů. Jakou vyšší záruku kvality byste si mohli přát?